:: 15 Februari 2014 ::

NoordzeeCross Palmares

2014: -/-
2011: Klaas Vantornhout
2009 : Sven Nys
2007 : Sven Nys
2005 : Sven Vanthourenhout
2003 : Sven Nys
2001 : Sven Vanthourenhout
1999 : D Willemsens
1997 : Paul Herygers
1993 : Arne Daelmans
1991 : F Van Luchem
1989 : Wim Lambrechts
1987 : Norbert Dedeckere
1985 : Freddy De Schacht
1983 : Ivan Messelis
1981 : Freddy De Schacht
1979 : Freddy De Schacht
1977 : Norbert Dedeckere (nov)
1976 : Norbert Dedeckere
1974 : Norbert Dedeckere
1972 : Norbert Dedeckere
1970 : Robert Vermeire
1968 : Roger De Vlaminck
1965 : Roger Declercq
1963 : Charles Vanhoutte
1962 : Pierre Kumps
1960 : Rolf Wolfshohl
1959 : Roger Declercq (nov)
2013: Klaas Vantornout
2012: Zdenek Stybar
2010: Geen Cross
2008 : Sven Nys
2006 : Bart Wellens
2004 : Sven Vantourenhout
2002 : Sven Nys
2000 : Kurt De Roose
1998 : D Willemsens
1996 : Paul Herygers
1992 : Peter Van den Abeele
1990 : Kurt De Roose
1988 : Alex Moonen
1986 : Ivan Messelis
1984 : Ivan Messelis
1982 : Paul De Brauwer
1980 : Johan Ghyllebert
1978 : Freddy De Schacht
1977 : Norbert Dedeckere (febr)
1975 : Eric De Vlaeminck
1973 : Eric De Vlaeminck
1971 : Eric De Vlaeminck
1969 : Eric De Vlaeminck
1966 : Eric De Vlaeminck
1964 : René Derey
1962 : Firmin Van Kerrebroeck
1961 : Rolf Wolfshohl
1959 : Firmin Van Kerrebroeck (febr)